Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Dinosauria autodráha

Dostupné varianty:
zľava 46 %

Popis


Dinosauria autodráha je skvelou obmenou klasických autodráh. Za túto autodráhu vám budú vaše deti vďačné. O to viac, pokiaľ majú radi dinosaury a pravek. Odteraz si môžu užívať pekelne rýchlu jazdu inak, ale stále naplno.

Súčasťou balenia je svietiace autíčko, ktoré dráhu pekne osvetľuje. Výhodou autodráhy je, že ju je možné zostaviť rôzne a podľa vlastných predstáv. V balení nájdete množstvo rekvizít z dinosaurieho sveta - od dinosaurov, stromy, po rampy a most.

Technická špecifikácia: -142 dielov autodráhy -veľa možností zostavenia -farba autodráhy: zeleno-žltá -rozmery autíčka: 4 x 4 cm -autíčko svieti -napájanie autíčka: 1x AA batéria 1,5 V (nie je súčasťou balenia) -môžete si objednať TU -materiál: plast -dobrodružstvo vo svete dinosaurov -brána do praveku -nevhodné pre deti do 3 rokov -používať pod dohľadom dospelej osoby


Obsah balenia: -142 dielov autodráhy -1x svietiace autíčko -1x kartička so samolepkami -1x brána -1x most -2x dinosaurus -2x rampa -4x palma

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac