Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Prenosný a skladací kufrík na grilovanie na devené uhlie

Dostupné varianty:
zľava 40 %

Popis

Komplexný gril na drevené uhlie, ktorý je veľmi pohodlný a praktický vďaka svojmu prenosnému a skladaciemu návrhu. Zaberá veľmi málo miesta a je veľmi jednoduchý na používanie a prepravu. Jeho odnímateľná mriežka uľahčuje prístup do priestoru na uhlie a vyberanie jedál a tiež ju môžete dať na druhú výšku, pre zvýšenie alebo zníženie teploty. Rýchly a jednoduchý spôsob varenia mäsa, zeleniny, rýb atď. Môžete si vychutnať grilovačku so svojou rodinou a priateľmi a bez komplikácii.

-Kompaktná zmenšená veľkosť -Jednoduché uloženie a prenášanie -Ľahký a flexibilný -Jednoduché a pohodlné použitie -Gril s odnímateľnou mriežkou: -25 x 18 cm -2 úrovne na nastavenie výšky -Skladacie nohy na upevnenie -Rozkladací priestor na uhlie -Ventilačné otvory -Vhodný pre 2 osoby -Nezahŕňa uhlie -Ideálny na piknik, kempovanie, do záhrad, na pláž atď. -Približné rozmery: 30 x 22/25 x 23 cm -Približné rozmery v zloženom stave: 30 x 23 x 7,5 cm


-Materiál: -Železo -Nerezová oceľ -Inovatívny a funkčný dizajn -Typ: -Prenosný -Skladateľný

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac