Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Multinástroj na bicykel

Dostupné varianty:
zľava 47 %

Popis

Praktický multinástroj ocení každý, kto potrebuje občas niečo opraviť na bicykli, v domácnosti alebo v dielni. Aj napriek malým rozmerom má multinástroj veľa užitočných funkcií a funkčných prvkov, ako sú zabudované kľúče, bity, rezačka alebo pravítko v centimetroch a palcoch.

V okamihu, kedy potrebujete využiť bity, vyberte z nástroja jeden zásobník s bitmi a potrebný bit vložte do otvoru s nápisom DRIVER. Pre väčšiu rukoväť zasuňte bit do otvoru s mozaikou. Pri používaní bitov vždy nechajte jeden zásobník v nástroji pre pohodlnejšiu prácu. Na použitie kľúčov vyberte obidva zásobníky s bitmi a rozložte multinástroj na dva diely.


Technická špecifikácia: -materiál: oceľ, TPR -farba: čierna -rozmery: 11,5 cm x 3,5 cm -obsahuje plochý a krížový skrutkovač -inbus 4 mm, 5 mm a 6 mm - kľúč veľkosti 5,5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm, 13 mm, 14 mm, 15 mm, 16 mm, 17 mm -kľúč na centrovanie bicykla 3,3 a 3,4 mm -pravítko v milimetroch a palcoch

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac