Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Nabíjacia sada Belkin 3v1

Dostupné varianty:
zľava 48 %
zľava 48 %
zľava 48 %

Popis

Mobilné nabíjačky Belkin BOOST UP ™ Už nikdy nemusíte trpieť opäť vybitými batériami. S najrýchlejšími mobilnými nabíjačkami na trhu, Belkin BOOST UP ™, pre použitie doma alebo v aute a určenými pre aktívny život na cestách, budete mať vždy potrebnú energiu. Elegantný kompaktný dizajn neruší a môžete sa vďaka nim pripojiť k sieti prakticky kdekoľvek, takže dobitie energie pre vaše zariadenie je vždy na dosah.

Najrýchlejší nabíjanie kdekoľvek Nabíjanie mobilných zariadení rýchlejšie, ako kedykoľvek predtým. O 40% rýchlejší, aby sme boli presní. Vrátane odnímateľného kábla Lightning / USB Domáca nabíjačka Belkin BOOST UP ™ je dodávaná s káblom Lightning / USB dlhým 1,2 metra, takže môžete nabíjať zariadenia najvyššou možnou rýchlosťou. Menšie, odolnejšie Lightning konektor je reverzibilná, takže ho pripojíte ľahšie, než kedy predtým. A pretože je odnímateľný, môžete kábel použitý kdekoľvek, zapojte ho do vášho notebooku pre nabíjanie a synchronizáciu, alebo použite vlastné auto nabíjačku pre dobíjanie na cestách.

Bezpečnostná poistka Belkin Nabíjajte vždy bez obáv o váš smartphone alebo tablet v mobilnej nabíjačke Belkin BOOST UP ™ a nikdy neriešte problémy, ako sú napr. Napäťové rázy, ktoré by mohli poškodiť či úplne zničiť vaše drahé mobilné zariadenia. Inteligentné logika so zabudovaným snímačom napätie detekuje problémy v el. sieti a chráni tak vaše zariadenie.


-nabíjačka s 2x USB (2A) -autonabíjačka -usb kábel -na výber tri varianty :mikro usb/konektor C/ iphone 6+

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac