Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Posilňovacia guma ECO

Dostupné varianty:
zľava 42 %

Popis



Hľadáte lepší spôsob ako posilňovať s činkami či strojmi? Vďaka tejto posilňovacej gume krásne vyrysujete všetky partie, ktoré potrebujete! S touto posilňovacou pomôckou môžete zapojiť ruky, chrbát, nohy aj zadok! Vďaka tomu, že ju môžete zaháknuť buď za nohy či ruky, môžete vykonávať desiatky rôznych cvikov. Tento spôsob posilňovania je určite príjemnejší, než posilňovať so závažím či strojmi. Ide totiž o plynulý pohyb, ktorý nijako neničí vaše telo. Navyše, cvičíte v pohodlí vášho domova! Posilňovacia guma je vďaka svojim rozmerom skladná a ľahká. Môžete si ju zobrať so sebou aj na dovolenku a tak si pri mori parádne zaposilňovať! Pomôcku nemusíte nijako zložito nastavovať, stačí ju len vziať do ruky a začať posilňovať. Je vybavená penovými držadlami pre lepšie uchopenie, manipuláciu a cvičenie!



- Rozmery pokojového stavu: 38 x 14 cm -Dĺžka natiahnutého stavu: cca 90 - 100 cm -Materiál: guma, pena -Farba: modrá -Penové posuvné čierne držadlá -Lepšie uchopenie a manipulácia -Posilňovanie rúk, chrbta, nôh i zadku - Posilňovanie v ľahu, v sede aj v stoji

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac