Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Elektrický čistič uší C-Ears

Dostupné varianty:
zľava 50 %

Popis

Revolučný prístroj na čistenie uší! Rýchlo, bezpečne a maximálne hygienicky odstráni ušný maz. S vatovými tyčinkami občas bolestivo zasiahnete bubienok a nečistoty sa aj tak len zatláčajú do vnútra ucha. Vákuový čistič, naopak, nečistoty vysaje a nerozptyľuje ich.

Vatové tyčinky sú najčastejším pomocníkom pri čistení uší - každý však vie o tom, že nie sú práve najhygienickejšie. Tento unikátny prístroj ušný maz nezatláča dovnútra, ale ho, naopak, ťahá do čističa. Funguje teda ako malý vysávač, pričom vďaka priloženým doplnkom je úplne bezpečný. Jednoducho stlačíte gombík, vložíte do ucha a prístroj sa o všetko postará.

Hodí sa aj pre vaše deti, ktorým môže byť čistenie tyčinkami veľmi nepríjemné. Na elektrický čistič si ľahko zvyknú. Hodí sa nielen na vysatie ušného mazu, ale aj piesku, vody a iných nečistôt, ktoré sa môžu dostať do ucha. Funguje na 1 AAA batériu (je súčasťou balenia).


-Balenie obsahuje: -1x prístroj na čistenie uší -2x násada na čistič -1x AAA batéria -1x kefka na čistenie prístroja -Technické informácie: -Farba: biela, modrá -Rozmery: 2,5cm x 13 cm -Napájanie: 1x AAA batérie (súčasť balenia) -Materiál: ABS plast

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac