Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

LED odpudzujúci náramok proti komárom pre deti 2ks

Dostupné varianty:
zľava 34 %

Popis

Farebnosť a dizajn zasielame podľa aktuálnych skladových zásob. Ak chcete predĺžiť čas používania uložte náramok do pôvodného obalu a pevne uzavrite veko. Pri bežnom používaní môže náramok vydržať 2 - 3 mesiace. Ak je náramok často vkladaný do balenia, vydrží až jeden rok.

Funkcie: -Ochrana proti komárom v interiéroch aj exteriéroch -Možno nosiť na zápästiach, členkoch, batohoch a detských kočíkoch. -Materiál, ktorý je ľahký vodotesný a veľmi pružný, takže sa pohodlne používa. -Používa sa na zabránenie uhryznutiu komárom -Vyrobené z prírodných extraktov, takže je bezpečný pre deti.


Ďalšie vlastnosti: -Môže sa rozsvietiť pri poklepaní -Uplatniteľná oblasť ::20 metrov štvorcových -Čas využitia ::300 hodín -Produkt :: Remienok na ruku odpudzujúci komáre -Typ škodcu : Mravce, ploštice, blchy, mušky, komáre -Zloženie :100% prírodný éterický olej

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac