Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Multifunkčný bluetooth handsfree do auta Car G7 bielo-zlaté

Dostupné varianty:
zľava 47 %

Popis

Počúvajte svoju obľúbenú muziku aj na cestách z každého autorádia! Tento modulátor prehráva rádiové vysielanie aj pesničky z viacerých externých zdrojov – USB kľúča a mikro SD karty. Veľkým bonusom je aj bezkontaktné Bluetooth prehrávanie a handsfree.

Prehráva formáty MP3, WMA, teda všetky pesničky či nahratý zvuk. Nie je potrebná žiadna inštalácia, žiadne káble – prístroj jednoducho zasuniete do zásuvky zapaľovača, naladíte rovnakú frekvenciu ako na rádiu a transmitter je hneď pripravený na použitie.

Prehrávanie cez externý zdroj: Zasuňte USB kľúč alebo mikro SD kartu (alebo prepojte zariadenie napr. so smartfónom pomocou priloženého 3,5mm kábla) do príslušného slotu a pomocou tlačidiel I alebo I na transmitteri navolíte požadovanú skladbu.

Prehrávanie cez Bluetooth: Zosynchronizujte FM transmitter so zariadením, z ktorého chcete prehrávať. Následne zvolíte požadovanú skladbu na smartfóne, tablete, notebooku a pod. a tá začne automaticky hrať.

Použitie ako handsfree súprava: Zosynchronizujte FM transmitter s vaším telefónom cez Bluetooth. Prichádzajúci hovor je indikovaný na LCD displeji transmittera a muzika automaticky zastaví. Po skončení hovoru muzika znovu začne hrať.

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac