Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Trubicové čerpadlo na batérie

Dostupné varianty:
zľava 41 %

Popis

Úplne nové vysoko kvalitné elektrické čerpadlo na palivo, vodu a ďalšie kvapaliny s nízkou hustotou. Vhodné do auta, traktora, na loď a všade tam, kde je potrebné rýchlo prečerpať kvapalinu z jednej nádrže do druhej.

Batériové čerpadlo na vodu a kvapaliny | modro-biele

ELEKTRICKÉ – proces prenosu sa uskutoční automaticky po stlačení tlačidla ZAPNUTÉ na hornej strane zariadenia; na zastavenie čerpadla stačí stlačiť tlačidlo OFF; jednoduché použitie je veľké pohodlie, ktoré ovplyvňuje kvalitu a pohodlie používania; čerpadlo je ideálne pre deti, dospelých a seniorov.

STUDENÉ A TEPLÉ KVAPALINY – teplotný rozsah kvapaliny je medzi 0 ° – 60 ° C, takže je prijateľné používať studené aj teplé nápoje; čerpadlo je vyrobené z odolného plastu, ktorý zaisťuje odolnosť a umožní dlhodobé uspokojivé a opakované používanie zariadenia.

PRENOSNÉ – vďaka nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom je čerpadlo mimoriadne praktické; dá sa ľahko skladovať a prepravovať; vziať so sebou kamkoľvek je ľahké.

ŠIROKÁ APLIKÁCIA – elektrická pumpa na kvapaliny je ideálna pre súkromné ​​domáce použitie, ale aj na komerčné účely pri organizovaní rôznych druhov hier, podujatí, záhradných párty, športových akcií, festivalov alebo koncertov so stravovacím zariadením. Je tiež ideálny ako vybavenie pre kancelárie, bary, reštaurácie, hotely a nemocnice.

ŠPECIFIKÁCIA – modrá farba; napájanie: 2× R20 batéria (nie je súčasťou balenia); rozmery (šírka / výška): 4 / 72,5 cm; váha 200g. Čerpadlo bude perfektne plniť svoju funkciu dávkovača fliaš na vodu alebo všade tam, kde je potrebné efektívne a rýchlo čerpať kvapalinu z jednej nádrže do druhej. Obsluha je veľmi jednoduchá, nevyžaduje špeciálnu montáž a proces prenosu prebehne automaticky po stlačení tlačidla ZAPNUTÉ v hornej časti zariadenia. Pre zastavenie operácie jednoducho stlačte tlačidlo OFF, čím sa zariadenie zastaví. Ľahké použitie je veľkou výhodou a oveľa jednoduchšie, čo ovplyvňuje kvalitu a pohodlie používania. Produkt môžu úspešne používať nielen dospelí, ale aj deti alebo seniori. Pumpa je vyrobená z odolného plastu, čo má pozitívny vplyv na odolnosť a umožní dlhodobé uspokojivé a opakované používanie prístroja. Rozsah teplôt kvapaliny je medzi 0 ° – 60 ° C, takže je prijateľné používať studené aj teplé nápoje. Pripojená priehľadná ohybná trubica umožňuje tekutinám voľný tok. Je to oveľa funkčnejšie ako na rozdiel od krátkeho faucetu. Tento produkt je napájaný z batérie, čo je dobré a efektívne riešenie. Batérie zaručujú približne 8 – 10 mesiacov nepretržitej prevádzky alebo dosť na to, aby prečerpali 1 000 litrov kvapaliny. Vďaka svojej nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom je čerpadlo mimoriadne šikovné. Môže sa ľahko skladovať a prepravovať. Vezmite si ho so sebou kamkoľvek je úplne bezproblémové. Elektrická pumpa na nápoje je ideálna pre súkromné ​​domáce použitie a je možné ju použiť aj na komerčné účely pri organizovaní rôznych druhov hier, podujatí, záhradných večierkov, športových podujatí, festivalov alebo koncertov so stravovacím zariadením. Je tiež ideálny ako vybavenie pre kancelárie, bary, reštaurácie, hotely a nemocnice.

Technické parametre:

- modrá farba

- materiál: ABS, PE, PC, nylon

- napájanie: 2× R20 (D) batéria (nie je súčasťou balenia)

- rozmery (šírka / výška): 4 / 72,5 cm -hmotnosť: 200g -hmotnosť s balením: 330g

- Elektrické čerpadlo je mimoriadne praktické a pohodlné zariadenie. Veľmi užitočné pri čerpaní vody alebo iných nápojov a akýchkoľvek bezpečných tekutín.

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac