Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Celotvárová maska na šnorchlovanie

Celotvárová maska pre hladinové šnorchlovanie. Vďaka panoramatickému zornému poľu masky a možnosti dýchať cez nos sa objavovanie podvodného sveta stáva prístupnejším.

Dostupné varianty:
zľava 26 %
zľava 26 %

Popis

Naša maska existuje v 2 veľkostiach, ktoré zodpovedajú 90 % tvárí. Pre deti od 10 rokov, mládež a ženy je vhodná veľkosť S/M, pre mužov M/L. Pri výbere masky v predajni si dobre pritiahnite masku k tvári. Medzi vašou bradou a spodkom masky nesmie byť medzera. Veľkosti S/M a M/L vyhovujú 90% typom tvárií osôb od 10 rokov. Maska optimálne funguje vo vode s teplotou 18 °C, a to tak, že vzduch najskôr prúdi na zorník, a potom je vdychovaný nosom alebo ústami. Vlhký vzduch, ktorý vydychujete sa odvádza postrannými spojmi zo silikónu a z plastu, ktoré vedú vzduch do trubice. Takto sa vzduch stále obnovuje. Na rovnakom princípe funguje odhmlievanie čelného skla automobilu.Systém pred pretekaním vody bol vyvinutý tak, aby do šnorchla za žiadnych okolností (vo vlnách, pri špliechaní, pri prílišnom sklonení hlavy) nevtekala voda. Trubica obsahuje plavák, ktorý pri ponorení vystúpa a tak zapchá vstupný otvor. Pri ponorení dbajte na to, aby ste vydychovali pri stúpaní na hladinu, aby tak plavák zišiel dole.Pozor na piesok! Zabráňte kontaktu masky s pieskom, ktorý by mohol poškriabať zorník. Ak je na maske piesok, pripínajte šnorchel veľmi opatrne. Obe časti najprv opláchnite. Piesok môže takisto zablokovať ventil v šnorchli. V takom prípade šnorchel dôkladne vypláchnite, použite kľúč na uvoľnenie plaváka vo ventile a opäť celý šnorchel opláchnite vodou.

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac