Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Keramický čistič vody-voda čistejšia ako z potoka

Vodný filter pre doúpravu chuti a kvality pitnej vody. Filtrácia vody zbaví Vašej pitnú vodu z kohútika nežiadúceho zápachu, sedimentov i chuti chlóru a urobí z nej lahodnú pitnú vodu pre každodenné použitie.

Dostupné varianty:
zľava 40 %

Popis

Karbónový filter odstraňuje až:92% chlóru (odstráni negatívne účinky chlóru na zdravie) 74% pesticídov (poškodzujú nervovú sústavu) 85% trihalogenmethanů - (rakovinotvorných látok vznikajúce dezinfekciou vody pri chlorizáciou) 76% priemyselných rozpúšťadiel Vylepšuje chuť a vôňu vody (zlepší pH) Odstraňuje nečistoty ako piesok, kal atď.Výhody:- odstraňuje chlór z pitnej vody a zachováva pôvodné minerály bez pridania nepôvodných látok. - jednoduchá inštalácia na vodovodnú batériu ktorú zvládne skoro každý, filter neprekáža na kuchynskej linke, - možnosť prepínania filtrovaná / nefiltrovaná voda - okamžitá pripravenosť k filtrovanej vody na použitie, prietočnosť až 2,7 litrov za minútu, nie je nutnosť vodu skladovať. - jednoduchá výmena filtračných vložiek za nové.  Vďaka aktívnemu karbónovému bloku s predfiltráciou zbaví Vašu domácu vodu chlóru, zápachu, pesticídov, látok na báze chloroformu, chemických rozpúšťadiel a urobí z nej výbornú pitnú vodu, ktorá je vždy čerstvá a chladivá k dispozícii z vášho vodovodného kohútika. Na rozdiel od konkurenčných zariadení nepridáva do pitnej vody žiadne cudzie látky ako je striebro

.Filter možno jednoducho prepínať na filtrovanú (pitnú) a nefiltrovanú vodou (napríklad pre umývanie riadu).Montáž vodného filtra sa vykonáva na bežnú kuchynskú vodovodnú batériu zakončenú závitom pre vodovodné sitko s priemerom 22mm (úplná väčšina vodovodných batérii v SR). Montáž nemožno vykonať na kuchynskej batérii so sprchou na riad a dizajnové batérie s menšími závitmi. Montáž zvládne každý zručnejší človek, nie je potreba volať drahého inštalatéra alebo špeciálne vybavenie. Jediné čo potrebujete k montáži sú SIKO kliešte, prípadne kľúč 22. Všetky tesnenia a redukcie sú súčasťou dodávky.Prietok vody pri zapnutej filtrácii - až 2,7 litrov za minútu. Napustiť pohár filtrovanej vody je teda otázkou sekúnd, narozdiel od filtračných kanvíc kde filtrácia pohára trvá niekoľko minút.

Filter odstraňuje chlór z vody. Chlorizáciou je neprirodzený postup, ktorý prináša popri pozitívach aj negatíva, či už sa jedná o vadu chuti a zápachu vody, alebo pre zdravotné riziká spojené s chlórovaním vody. Chlór reaguje s organickými zlúčeninami prirodzene sa vyskytujúcimi vo vode, pričom vznikajú látky známe ako "vedľajšie produkty dezinfekcie" - trihalogenmethany, ktoré sú silne rakovinotvorné. Podľa amerických výskumov môže chlórovanie pitnej vody viesť k zvýšenému výskytu rakoviny, potratu tehotných žien, rázštepu novorodencov a infarktov myokardu. Všeobecne má chlórovanie vody prevažujúci zdravotnícky prínos vďaka výraznému zníženiu rizika prenosu infekčných chorôb transportom vody. Vodný filter Instapure odstráni väčšinu chlóru aj prípadné rakovinotvorné trihalogenmethany až u Vás doma pred samotnou konzumáciou vody. 

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac