Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Ochranná deka do auta pre psa

Dostupné varianty:
zľava 40 %

Popis



Deka do auta pre psa je nenahraditeľným doplnkom pre všetkých vodičov, ktorí majú doma štvornohého kamaráta a radi s ním jazdia na výlety. Vďaka tejto deke môžete vášmu psíkovi vytvoriť na zadných sedadlách dostatočne veľký priestor na prepravu. Deka sa vešia na zadné a predné opierky sedadiel pomocou nastaviteľných pútok. V deke sú dva otvory, ktoré slúžia na prevlieknutie bezpečnostných pásov pre pripútanie psíka. Doprajte vášmu štvornohému kamarátovi pohodlnú prepravu s touto praktickou dekou. Deka poskytne psíkovi pohodlie na cestách a zároveň ochráni sedadlá a interiér vášho auta proti znečisteniu.

Ako sa ochranná deka do auta používa? Deku umiestnite na zadné sedadlo auta a pomocou všitých úchytov zaveste za predné a zadné opierky hlavy na sedadlách. Pásky možno uťahovať podľa potreby. Prestrihy so suchým zipsom slúžia na prevlečenie západiek bezpečnostného pásu a pripútanie psíka. Pozdĺžny klasický zips umožňuje pozdĺžne rozopnutie deky (rozdelenie) pre alternatívnu možnosť cestovania človeka so psom na zadnej sedačke auta. Zipsom môžete zároveň v deke vytvoriť otvor pre kontrolu psa a pre lepší výhľad.



-Dostatočne veľký priestor na prepravu -Otvory na prevlieknutie bezpečnostných pásov -Pohodlie na cestách -Ochrana sedadlá a interiéru vášho auta -Materiál: 100% polyester -Rozmery: 140 cm x 125 cm -Vzdialenosť otvorov pre bezpečnostný pás: 14 cm -Údržba: ručné čistenie vlhkou handričkou

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac