Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

LED Dávkovač mydla so senzorom pohybu 400 ml

Dostupné varianty:
zľava 38 %

Popis

Dávkovače na mydlo s pumpičkou sa stávajú čoraz viac obľúbenejšou súčiastkou v domácnostiach. Dávkovače tekutého mydla sú skvelým pomocníkom aj pre malé deti, ktorým sa mydlo môže rýchlejšie z malých rúčok vyšmyknúť, čo poznáme niekedy aj my dospelí, a mydlo máme potom nielen na rukách, ale aj po kúpelni. Tomuto dávkovače mydla pomáhajú predchádzať.

Už nemusíte zapínať bežné svetlo, ktoré práve nie je 2-krát príjemné, keď sme rozospatí. Dávkovač na mydlo Soap Brite Night-Dispenser-7 tento problém vyrieši a ešte aj vašu kuchyňu či kúpeľňu oživí. Čo odlišuje tento dávkovač od bežných je teda to, že má LED podsvietenie, ktoré má dlhú výdrž. Na výber máte navyše zo 7 farieb, ktoré si zvolíte pomocou tlačidla v dolnej časti dávkovača, ktorý je vodotesný. A ako to celé funguje? Stačí, keď do spodnej časti dávkovača vložíte 3x AAAbatérie (nie sú súčasťou balenia) a položíte na vybrané miesto. Svetlo sa bude automaticky zapínať, keď zachytí pohyb (do 3 m), a keď sa zotmie. Svetlo zostane svietiť po dobu 30 sekúnd, a potom sa automaticky vypne.

Údržba je veľmi jednoduchá. Vodotesný spodok sa dá jednoduchým potočením odmontovať, dávkovač je ľahko umývateľný a dopĺňateľný. Mydlo sa dávkuje klasicky pumpičkou. Možností ako tento dávkovač využiť je však oveľa viac! Tip: Do dávkovača okrem mydla môžete samozrejme vliať aj váš obľúbený šampón, či sprchový gél, alebo ho dokonca môžete použiť ako dávkovač saponátu! Môžete ho využiť aj ako príjemné tlmené svetlo počas relaxačného kúpeľa. Z kúpeľa či len z obyčajného umývania rúk sa zrazu stane veľmi vítaný očistný rituál.



-Dávkovač mydla -LED podsvietenie -Pohybový senzor – do 3 m -Na výber 7 farieb -Vodotesný spodok -Jednoduchá údržba a dopĺňanie mydla -Dávkovanie pumpičkou

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac