Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Elektrický plieskač - paralyzér hmyzu

Dostupné varianty:
zľava 50 %

Popis

Neustále bojujete s hmyzom všetkého druhu? Máme pre vás unikátnu zbraň, vďaka ktorej túto vojnu určite vyhráte! Situácia každému dobre známa, sedíte večer pred televíziou a komáre vám neustále bzučia okolo uší. Musíte stále zhasína svetlá, aby ste nemali byt plný mušiek. Cez deň vás zase neustále otravujú muchy, ktoré sadajú predovšetkým na jedlo. Ráno sa zobudíte so štípancami od hmyzu. S naším elektrickým plieskačom už žiadny z týchto problémov nebudete poznať.

Plieskač je skvelo navrhnutý pomôcník, má tvar tenisovej rakety a je vypletený tenkými drôtikmi. Akonáhle sa dotknete hmyzu výpletom, dostane ranu elektrickým prúdom, ktorý hmyz okamžite usmrtí. Nemusíte sa báť, že prúd môže ublížiť niekomu vo vašom okolí. V plieskači je minimálny prúd, ktorý môže ublížiť iba hmyzu. Plieskač má naviac ochranný kryt, vďaka ktorému sa drôtikov priamo nedotknete. Elektrina sa dá dokonca aj vypnúť pomocou tlačidla umiestneného na rukoväti plieskača.


-Obsah balenia: -1 ks elektrický plieskač - paralyzér hmyzu -Špecifikácia: -Rozmery pálky: 46 x 17 cm -Napájanie: 2x tužkové batérie (nie je súčasťou balenia) -Nie je nebezpečná pre ľudí

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac