Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Čistiaci nástavec na vŕtačku - dlhý

Dostupné varianty:
zľava 43 %

Popis

Venujte pozornosť potrubiu vo vašej domácnosti s preskúmajte, ako je zanesené. Možno budete nemilo prekvapení, pretože zistíte, že je tam viac špiny, ako ste si mysleli. Čistiť potrubie je ale dôležité a nad nečistotami by sme nemali len tak mávnuť rukou. Pri veľkom zanesení sa môžu totiž nečistoty vznietiť. Či sa už jedná o potrubie k sušičke alebo iným spotrebičom a zariadeniam, je potrebné tieto priestory poriadne vyčistiť.

Pomocou kefy s nástavcom to však nie je žiadna veľká drina. Vlastne je to efektívne a jednoduché čistenie bez námahy. Vďaka ohybným a rozšíriteľným nástavcom sa dostanete aj do ťažko dostupných miest. Čistením potrubia tak zaistíte dlhšiu životnosť a zlepšujete výkon daných zariadení. Nehľadiac na to, že napojením nástavca s kefou na vŕtačku spôsobíte, že čistíte doslova ako o závod. Ide to neuveriteľne rýchlo a ľahko!


-Ohybné dlhé tyče - čistenie aj ťažko dostupných miest -Napojenie na vŕtačku - čistenie bez námahy -Odstraňuje nečistoty -Zamedzí nebezpečenstvo požiaru -Predlžovanie životnosti spotrebičov

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac