Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

WrapTastic rezačka potravinovej fólie

Dostupné varianty:
zľava 47 %

Popis

S praktickou rezačkou ľahko – rýchlo – bezpečne a rovnomerne odtrhnete potravinovú fóliu, alobal alebo papier na pečenie. Naviac je maximálne hygienická, ochráni potravinovú fóliu od prachu, olejových škvŕn alebo vody. Vhodná pre všetky bežné rozmery fólií.

Odtrhnutie fólie či alobalu môže byť občas naozaj problém. Najmä keď máte ruky plné práce alebo sú špinavé od bežných kuchynských príprav. V takýchto prípadoch určite oceníte WrapTastic - rezačku, ktorá jedným pohybom odreže presne toľko fólie, koľko potrebujete. Môžu za to ostré oceľové zuby, ktoré si poradia s potravinou fóliou, alobalom aj papierom na pečenie.

Rolku jednoducho umiestnite do zariadenia, pretiahnite koniec fólie (alobalu, papiera na pečenie) popod vodiacu lištu a zavrite veko. V prípade potreby potiahnite potrebné množstvo a zatlačte veko. Rezačka okamžite oddelí obalový materiál a vy môžete následne baliť, čo potrebujete. Nemusíte si tak robiť starosti s nepresne odtrhnutými, o seba sa lepiacimi fóliami.


-Na rezanie potravinovej fólie, papiera na pečenie alebo alobalu -Hygienická, ochráni od prachu, olejových škvŕn a vody -Pohodlná a praktická -Jednoduchá manipulácia -Pre rolky do šírky: 34 cm -Rozmery: 36 x 8 x 8 cm -Materiál: plast

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac