Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Hodinky proti chrápaniu značky Renhe

Dostupné varianty:
zľava 58 %

Popis

Už si ani nepamätáte, ako vyzerajú sny a pokojná noc? Váš spánok nemusí byť rušený neustálym chrápaním. Hodinky proti chrápaniu značky Renhe- účinný pomocník pre pokojný a ničím nerušený spánok. Nepríjemné chrápanie počas noci otravuje nielen spánok okolitých osôb, ale aj samotného iniciátora. Prvú pomoc pri jeho odstránení predstavujú skvelé hodinky s infračerveným svetlom proti chrápaniu Renhe.

Prístroj pomocou senzorov monitoruje zvukové vibrácie. Ak zaznamená chrápanie, vyšle do nervovej sústavy slabučký impulz, ktorý chrápanie vďaka zvýšenému napätiu v dýchacej sústave zastaví. Je úplne bezpečný – impulzy vás neprebudia ani nemajú negatívne vplyvy na zdravie človeka. Hodinky sú vyrobené z komfortného materiálu, neprekážajú pri spánku a nedráždia pokožku. Až 80 % ľudí trpí v priebehu spánku chrápaním. Neodbytné zvuky rušia nie len okolie, ale aj chrápajúceho spáča, a tak skryte oslabujú ľudský organizmus. Zbavte sa pocitu únavy a konečne zažite pokojný, plnohodnotný a ničím nerušený spánok.


Hodinky proti chrápaniu značky Renhe nosí sa ako hodinky patentovaná, dlhodobo testovaná technológia remienok z pohodlného textilného materiálu úplne bezpečné a pohodlné nedráždia pokožku rozmery: cca 4 x5,5 cm

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac