Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Ručná sprcha pre psov

Dostupné varianty:
zľava 47 %

Popis

Doprajte vášmu domácemu maznáčikovi osviežujúcu sprchu a skvelú masáž v jednom! Praktickým pomocníkom vám bude táto špeciálna umývacia sprcha s napojením na vodu. Sprchu je možné pripojiť k zdroju vody na záhrade, ale aj k sprchovej batérii napríklad v kúpeľni. Po pripojení na vodu a otočení kolieska začne zo sprchy tiecť voda a vy môžete začať s umývaním. Sprcha je vybavená praktickou kefou, ktorú si pomocou zabudovaného pásika pripnete k vašej ruke a tak môžete vášho štvornohého priateľa pohodlne umyť. Súčasťou balenia je nástavec a rýchlospojka na pripojenie hadice na prívod vody.

Ako sa sprcha pre psov používa? Sprchu možno použiť nielen v kúpeľni, ale aj v exteriéri, napríklad na záhrade. Použite redukciu s uzáverom, ktorú naskrutkujte priamo na prívod vody (na vonkajší kohútik alebo na sprchovú batériu s vonkajším závitom) alebo nástavec s retiazkou, ktorý sa nasadí na prívod vody a zaistí sa retiazkou okolo kohúta. Na redukciu pripojte druhú časť rýchlospojky, ktorá je pripevnená k hadici sprchy. Potom pustite vodu a kolieskom zapnite / vypnite prívod vody do rukoväte.

Technická špecifikácia: -Farba: modrá -Materiál: plast, silikón -Dĺžka hadice: cca 229 cm -Pásik pre pripnutie na ruku -Vhodné pre psov, mačky aj iné zvieratá -Vhodné do interiéru aj exteriéru -Údržba: Nechajte vyschnúť a uložte na tmavé miesto -Používajte len diely priložené v balení -Nenechávajte dlho pod tlakom vody -Nenechávajte dlho vystavené priamemu slnku


-Obsah balenia: -1x sprcha pre psov -1x nástavec na prívod vody -1x rýchlospojka s redukciou

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac