Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Dekoratívne solárne osvetlenie

Dostupné varianty:
zľava 37 %

Popis

Dekoratívne solárne osvetlenie dodá moderný nádych každej terase alebo záhrade. Svetelná reťaz vás poteší teplým bielym svetlom a možnosťou prepínania medzi dvoma režimami - trvalé svietenie alebo blikanie. Umiestnite reťaz na terasu alebo na záhradu a vyzdvihnite jej vzhľad aj v prítmi. Dekoratívne solárne osvetlenie sa bude perfektne vynímať tiež na letnej záhradnej párty.

Určite vás poteší, že s touto svetelnou reťazou ušetríte elektrickú energiu. Dekoratívne solárne osvetlenie je totiž napájané zabudovaným solárnym panelom. Vystavte cez deň tento panel priamemu slnečnému žiareniu a večer počas noci sa môžete tešiť z krásneho osvetlenia vášho domova. Na spodnej strane solárneho panelu sa nachádzajú tlačidlá na vypnutie a zapnutie osvetlenia a na prepínanie medzi jednotlivými režimami. Súčasťou balenia je praktický zápich, ktorý vám pomôže pri inštalácii solárneho panelu.

Technická špecifikácia: - Dĺžka reťaze: cca 610 cm - Počet žiaroviek: 30 - Priemer žiarovek: cca 2,5 cm - Rozpätie žiaroviek: 15 cm - Farba svietenia: teplá biela - Napájanie: zabudovaný solárny panel - Napätie: 1,2 V - Doba potrebná na prvé svietenie: cca 12 hodín na slnku - Dva režimy: trvalé svietenie alebo blikanie - Balenie obsahuje držiak solárneho panelu - Tlačidlo: ON/OFF - Produkt nie je hračka - Uchovajte mimo dosahu detí - Nevystavujte prudkým dažďom a mrazom



-Originálna svietiaca dekorácia do interiéru alebo exteriéru -Solárne napájanie - úspora elektrickej energie -Reťaz je 6 metrov dlhý a skladá sa z 30 guličiek -Môžete prepínať medzi dvoma režimami -Blikanie alebo svietenie

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac