Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Magnetický čistič okien

Dostupné varianty:
zľava 50 %

Popis



Revolučná pomôcka na jednoduché umývanie okien a výkladov. S magnetickým čističom ušetríte veľa času a dosiahnete jedinečných výsledkov. Z každej strany okna magneticky upevníte časť čističa a jedným ťahom umývate obe strany súčasne. Strana, ktorá je určená pre vonkajšiu stranu, je vybavená praktickým povrázkom, ktorý si môžete pripevniť na ruku. Špecifikácie: -Materiál: plast, guma, magnet -Farba: podľa skladovej zásoby -Rozmery: 15,5 x 13,5 x 7 cm -Pre sklo s hrúbkou: 0,5 - 1,2 cm


Umývanie okien nikoho nebaví. S týmto čističom sa ale táto nemilá činnosť stane zábavou. Vnútri oboch strán čističa je silný magnet, vďaka ktorému môžete naraz umyť obe strany skla. Strana, ktorá je určená pre vonkajšie stranu, je vybavená šikovným povrázkom, za ktorý ju môžete istiť. S touto pomôckou budete mať okná umytá raz dva! Čistič môžete použiť aj pri umývaní auta alebo sprchovacieho kúta.

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac