Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Vodeodolný bezdotykový dávkovač na mydlo z ABS materiálu

Dostupné varianty:
zľava 43 %

Popis


Bezdotykové ovládanie dávkovača mydla zaručuje maximálnu hygienu a jednoduchosť ovládania. Nemusíte stláčať žiadne tlačidlo, ktoré je plné baktérií. Jednoducho vložíte ruku pod senzor dávkovača, ktorý Vám automaticky mydlo nadávkuje do dlane. Tento systém je veľmi hygienický a zaistí zníženie výskytu baktérií. Bezdotykový dávkovač mydla je možné používať na tekuté mydlá, saponáty, dezinfekciu aj tekuté telové mlieka.

Používanie bezdotykového dávkovače mydla zaistíte hygienické umývanie rúk v kúpeľni, kuchyni, v prác, v reštaurácii, nemocnici, v lekárskej ordinácii, kozmetickom salóne, penziónoch i v hoteloch. Napájanie elektroniky dávkovača mydla je zaistené pomocou 4 kusov batérií typu LR03 / AAA, ktoré vydržia plniť svoju funkciu minimálne 12 mesiacov, za predpokladu použitia kvalitných alkalických batérií! Bezdotykový dávkovač mydla ponúka veľký plniaci otvor pre jednoduché doplnenie tekutého mydla. Veľkosť zásobníku na mydlo je 220 ml. Bezdotykový dávkovač mydla je vybavený funkciou "NO DRIP". Po nadávkovaní mydlo neodkvapkáva zo zásobníka. Priestor okolo dávkovača zostane vždy hygienicky čistý.



- kvalitný bezdotykový dávkovač na mydlo - vodeodolný , ochrana IPX3 - vhodný aj na použitie v exteriéri - vyrobený z ABS plastu ( vyznačuje mimoriadnou pevnosťou a húževnatosťou, vykazuje vysokú odolnosť voči nárazom a tlakovým rázom (a to aj za nízkych teplôt), odolnosť voči šíreniu trhlín a voči oderu zdravotne nezávadný ) -skvelý pomocník v domácnosti, v práci, v zdravotníckych zariadeniach a podobne -bezdotykové ovládanie zaručuje maximálnu hygienu

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac