Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Držiak na telefón - chobotnica

Dostupné varianty:
zľava 47 %

Popis

Patríte medzi ľudí, ktorí majú neustále mobil v ruke a chcú na ňom sledovať napríklad svoje obľúbené programy? Potom je tento držiak na telefón presne pre vás. Použiť ho môžete napríklad v pohodlí domova. Vďaka prísavkám ho stačí ľahko nalepiť na dlaždice napríklad v kúpeľni alebo v kuchyni. Nestratí sa ani v kancelárii, kde ho môžete vytvarovať tak, aby stál a počas práce si vybavovať dôležité hovory.

Pokiaľ sa vyberiete na výlet, bude vašim skvelým pomocníkom. Jednoducho ho omotáte okolo stromu či lavičky a urobíte si tak perfektné fotografie. Držiak je vyrobený z kvalitného pevného materiálu a mobil spoľahlivo zovrie. Nemusíte sa teda báť, že by pri nejakých aktivitách došlo k jeho poškodeniu. Držiak je dodávaný v roztomilom designe a vyzerá perfektne v každej situácii.

-Prísavky drží naozaj kdekoľvek -Obmotáte ho okolo lavičky alebo bicykla -Držiak skvele funguje aj na stole -Využijete pri varení, cvičenie, jazde v aute či na bicykli -Skvelý pomocník pri fotení na samospúšť


Technická špecifikácia: -Materiál: silikón -Farba: modrá -Praktický držiak s prísavkami -Je možné ho omotať okolo lavičky, stromu, bicykla -Skvelý počas fotenia na samospúšť či pozeranie programov -Vhodný na telefóny s maximálnou šírkou 9 cm

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac