Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Flexibilný ohybný LED pásik 5M - vodeodolný

Dostupné varianty:
zľava 43 %
zľava 43 %
zľava 43 %

Popis

Tvarovateľný reklamný pásik na 12V pre tvorbu loga na mieru či iných dekorácií. Silikónové LED svetelné pásy sú skvelým reklamným pútačom v tme, ale aj cez deň. Využitie si nájdu všade, či už ide o prilákanie zákazníkov, svetelné logo, upútanie pozornosti, podsvietenie reštaurácie, baru, klubu, dekoráciu bytu, či domu, osvetlenie terasy, schodiska, stropov, auta, karavanu, či dokonca záhrady. Napájajú sa 12V adaptérom a poskytujú super jasné a sýte farebné svetlo.

Vďaka skvelej ohybnosti môžete vytvárať vlastné nápisy, obrázky, kresby, logá, znaky a svetelné ornamenty. LED pás môžete odstrihnúť po každých 2,5 cm, vzájomne ich spájať a prepájať s inými farbami. Pri inštalácii Vám pomôže voliteľné príslušenstvo v podobe plastových spojovacích častí, plastových koncových častí, hliníkových a plastových líšt. LED pásy sú vyrobené z prvotriedneho "eco-friendly" silikónu, ktorý je odolný voči UV žiareniu, vodeodolný a nenáročný na údržbu. Pásy sú mäkké, ohybné, odolné a flexibilné, čím zaručujú jednoduchú a rýchlu inštaláciu, kamkoľvek budete chcieť.

Špecifikácia: -Materiál: prvotriedny "eco-friendly" silikón, UV odolný -Rozmery: 6x12 mm či 8x16mm -Napájanie: DC 12V -LED svetlá: typ SMD2835 -Počet svetiel: 120 kusov na 1 meter -Balenie: 5 metrový LED pás -Prevádzková teplota: od -20 do +60°C -Minimálne dĺžka pre strihanie pásu: 2,5 cm -Spotreba: 10W (watt/meter) -Minimálna dĺžka pre ohýbanie: 8 cm -Smer ohýbania: vertikálne


-Vlastnosti: -vysoký jas, nízka spotreba energie -dlhá životnosť, ľahká inštalácia -ohybnosť, odolnosť -vodeodolnosť, UV odolnosť -pestrý výber farieb: biela, modrá, červená -univerzálnosť použitia

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac