Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Nafukovací ruksak Lazy bag jednovrstvový - zelený

Dostupné varianty:
zľava 35 %

Popis

Úplná novinka medzi nafukovacími ruksakmi! Budete nadšený! Skvelý darček pre vás alebo vašich blízkych. Chystáte sa na dovolenku, na túru, hory alebo nejaký festival? Pribaľte si zo sebou lazy bag! Nebudete to ľutovať! Skvelá pomôcka, ktorú ľahko zložíte či rozložíte a nezaberie vám žiadne miesto. Zložený lazy bag je možné nosiť pohodlne taktiež na chrbte ako batoh. Pokiaľ na vás príde chuť si odpočinúť, lazy bag jednoducho nafúknete bez pumpičky.

Plní sa vzduchom, ktorý do neho chytáte pohybom či behaním zo strany na stranu. Keď už máte lazy bag dostatočne naplnený, na konci sa ruksak zroluje, spojí sponou a je hotovo! Tento lazy bag môžete využívať ako na súši, tak vo vode, kde sa s ním skvelo vybláznite a zažije veľa zábavy.

Všeobecne výhody lazy bagu: -Skladnosť, ľahkosť -Využijete na súši aj vode -Jednoduchá obsluha -Veľká nosnosť -Jednoduchá údržba



-Materiál: 93 % polyester, 5 % plast, 2 % polyuretán -Vodeodolný nepriepustný materiál -Rozmery: 245 x 70 cm -Rozmery zabaleného ruksaku: 33 x 19 x 7 cm -Nosnosť: maximálne 200 kg -Umývateľný mydlovou vodou -Váha zloženého lazy ruksaku: necelý 1 kg -Typ: jednovrstvový lazy bag

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac