Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Cyklistická taška na bicykel pre telefóny do 6.5

Dostupné varianty:
zľava 47 %

Popis

Univerzálna taška na rám bicykla 2v1. Praktické cyklistické puzdro 2v1 poskytuje dostatok miesta (objem až 1.5l) na rôzne príslušenstvo, ktoré by ste inak nosili po vreckách. Napríklad powerbanka, kľúče, cigarety a pod.

Kryt na mobil s priehľadným okienkom umožňuje používať telefón (s obrazovkou až do 6,5 palca) pri cestovaní ako navigačný systém alebo hudobný prehrávač, nakoľko taška má aj výstup na slúchadlá. Cyklo taška sa dá pripevniť k rámu bicykla pomocou 2 pevných remienkov na suchý zips a gumeného úchytu zase k riadidlám, aby uchytenie bolo dostatočne pevné a bezpečné.



-Montáž: na rám -Materiál: polyester + PVC -Rozmery: vak - 20,3 x 10,2 x 10,2 cm; kryt telefónu - 17 x 7,8 x 2 cm -Veľkosť telefónu: až do 6.5" (väčšina smartfónov na trhu) -Hmotnosť: 161 gramov -Ďalšie vlastnosti: fóliový kryt telefónu proti dažďu, výstup pre slúchadlá -farba: náhodne podľa skladovej dostupnosti

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac