Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Ultrazvukový čistič zubov

Dostupné varianty:
zľava 41 %

Popis

Ultrazvukový čistič zubov je ideálnym pomocníkom o starostlivosti o chrup v pohodlí domova. Ultrazvukový čistič zubov dokáže účinne odstrániť zubný povlak, škvrny a zubný kameň, ktorý môže spôsobovať vážne onemocnenie ďasien.

Ultrazvuková technológia (vysoká frekvencia 12 000 krát za minútu) účinne rozbije odolný zubný kameň a znižuje riziko poškodenia skloviny a ďasien, ktoré môžu byť spôsobené ručnými dentálnymi nástrojmi. Nabíjanie je bezpečné a rýchle pomocou USB káblu, na jedno nabitie je možné čistič použiť asi 200 krát.



Podrobnosti: -Účinne čistí a bieli zuby -5 stupňov nastaviteľná frekvencia -Automatické vypnutie po úplnom nabití -Materiál: Potravinársky silikón / PC / ABS / 304, hlavica z nerezovej ocele -Vodotesný bezpečnostní systém na úrovni IPX6 -Samo ochranný a úsporný -Obsah balenia: ultrazvukový čistič, nabíjací USB kábel

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac