Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Chladiaci uterák – mrazivé osvieženie

Dostupné varianty:
zľava 40 %

Popis

Doprajte si rýchle ochladenie v letných mesiacoch, zlepšite svoj športový výkon a prežite príjemné osvieženie až po dobu niekoľkých hodín.

Uterák zbavuje nepríjemného pocitu tepla, vďaka špeciálnemu zloženiu textilných vlákien. Tento hit leta ľadovo schladí vašu tvár, krk, ramená a zvyšok tela počas chvíle.

Kedy odporúčame využiť chladiaci uterák? Pri náročných fyzických aktivitách napríklad fittness, posilňovanie, horskej turistike a tímových športových hrách ako futbal, volejbal, hádzaná, basketbal, tenis. Využijete ho pri vonkajšej práci na záhradke, rybárčení i bežnom dni v práci. Rýchlo schladí aj vášho štvornohého maznáčika počas jazdy v prehriatom aute. Nájdete aj mnoho ďalších situácií, kedy ho môžete rýchlo využiť.

Chladiaci uterák využijete kedykoľvek, kedy potrebujete príjemné osvieženie, stačí ho na chvíľu namočiť a zbaviť sa prebytočnej vody. Uterák sa začne okamžite ochladzovať a tento efekt vydrží až po dobu 4 hodín, potom ho môžete opäť namočiť, vymáčknout zvyšok vody a dopriať si úžasného pocitu.


-Doprajte si rýchle ochladenie v letných mesiacoch, zlepšite svoj športový výkon a prežite príjemné osvieženie až po dobu niekoľkých hodín. -Chladiaci efekt uteráka vzniká bez chemických reakcií, revolučnou technológiou spracovania textilných vlákien

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac