Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Happy Shark – Spoločenská hra

Dostupné varianty:
zľava 47 %

Popis

Rýchla detská hra, v ktorej hráči zachraňujú úlovok z čeľuste žraloka. Pokúste sa zachrániť toľko morských živočíchov, koľko len dokážete! Buďte však opatrní! Aby ste ich zachránili, musíte sa poponáhľať, než žralok sklapne čeľusťou. Nikdy sa dopredu nevie, kedy žralok vyskočí a zahryzne. Hádžte kockou, aby ste zistili, koľko morských živočíchov máte pomocou rybárskeho prútu zachrániť z čeľuste žraloka. Víťazom sa stáva ten, ktorý ich uloví čo najviac. Ľahká príprava: stačí roztvoriť žralokovu tlamu, umiestniť morské živočíchy do hernej jednotky a začať loviť.

Podrobnosti:

- Hra pre 2 – 4 hráčov

- Obsah balenia: 1 žralok, 12 morských živočíchov. 1 rybársky prút, 1 kocka

Pravidlá hry:

Roztiahnite žralokovi tlamu a vložte ho na hraciu plochu. Následne do jej tlamy dajte všetky rybičky a morské živočíchy, tak až započujete cvaknutie. Cieľom hry je vytiahnuť udičkou čo najviac rybičiek a živočíchov. Hráči sa striedajú podľa chodu hodinových ručičiek. Každý hráč, ktorý je na rade, hádže kockou. Tá ukáže ktoré číslo má vytiahnuť z úst žraloka. Pokiaľ žralok zavrie tlamu, je koniec hry. Vyhráva ten z hráčov, ktorý má najviac vytiahnutých rybičiek a živočíchov. Veľa šťastia!

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac