Zatvoriť
Zatvoriť
Zatvoriť
Pokračovať v nákupeDo pokladne
do ukončenia zľavy

Zrkadlo s Full HD kamerou a zadnou cúvacou kamerou

Full HD Auto Kamera je DVR auto kamera zabudovaná do spätného zrkadla, s širokouhlým objektívom 170 stupňov, ktorý umožňuje záznam o tom, čo sa deje na ceste.

Dostupné varianty:
zľava 40 %

Popis

Druhá kamera sleduje prevádzku za Vami pri cúvaní. Vďaka svojmu montážnemu jednoduchému riešeniu je inštalácia veľmi rýchla.Táto kamera v spätnom zrkadle je unikátny najmä tým, že umožňuje napojiť vďaka video vstupu aj ľubovoľnú cúvaciu kameru. Akonáhle zaradíte spiatočku (cúvacia kamera sa napája na cúvacie svetlá) objaví sa obraz z cúvacej kamery na vstavanom LCD displeji (obraz z tejto kamery sa nenahráva). Môžete použiť ľubovoľnú cúvaciu kameru, ktorá má rovnaký video jack konektor. Zabudovaný G-senzor automatického spúšťania pre ochranu súboru pri náraze, núdzovom brzdení alebo naklonenia automobilu bude automaticky chrániť všetky uložené a aktuálne video súbory. Poskytne Vám FULL HD kvalitu videa s rozlíšením až 1920 x 1080P, široký 170 ° pozorovací uhol záberu, zaznamenáva dianie pred vozidlom, i po stranách. Kameru je možné napojiť na autonabíjačku 12 / 24V, teda použitie je bez problémov možné okrem osobného automobilu aj napr. v kamiónoch alebo autobusoch.Kamera disponuje veľkým širokouhlým displejom 4.3 ", ktorý poskytuje jasný a dostatočne veľký obraz, vhodný pre zobrazenie nastavení a prehrávanie videí priamo na displeji kamery.Nastaviteľný uhol objektívu v každom smere, horizontálne a vertikálne uhly možno nastaviť až do 40 stupňov. Má plný rozsah snímacieho uhla k vysokému zlepšenie schopnosti upevnenie na väčšinu spätných zrkadiel.

Technické parametre:

uhlopriečka displeja: 4.3 "

rozlíšenie videa prednej kamery: 1920x1080p

video formát: MOV foto formát: JPEG  typ snímača:

CMOS predná kamera 5Mpx

zadná kamera 1,3M

dĺžka kábla cúvacej kamery 6m

G-senzor kapacita batérie: 450mAh

napájanie batérie: 5V (autonabíjačka je súčasťou balenia)

slot SD: micro SD až do 32GB

AV vstup Jack 2,5mm 

Rozmery zrkadla:

šírka 32 cm výška 7,5 cm hĺbka: 1,5 cm

Balenie obsahuje:

Full HD Auto Kamera v spätnom zrkadle zadná cúvacia kamera autonabíjačka sada pre uchytenie kamier

Doprava zdarma

Pri objednávkach nad 100,- Eur

Garancia vrátenia peňazí

Pri reklamáciach do 14 dní.

Bezpečné platby

Platobná brána GoPay

Newsletter

Príhlaste sa pre odber noviniek a budete vždy informovaný o nových zľavách.

Používaním stránok jozko.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť.

Zistiť viac